Donații

Sursa principala de finantare a organizatiei o reprezinta donatiile membrilor comunitatii. Datorita voua putem sa derulam proiectele si actiunile propuse, sa ne facem auziti, respectati si chiar sa influentam deciziile autoritatilor din Romania.

Unde merg banii vostri

Toate resursele financiare provenite din donatiile comunitatii merg direct in proiectele organizatiei. Avem proceduri stricte de alocare a resurselor financiare care provin din donatiile comunitatii.

Desfasurarea proiectelor asociatiei.
Acoperirea costurilor de functionare a organizatiei. Un procent mic din donatii este alocat pentru costurile de management ale organizatiei (contabilitate, administrare si gazduire website, comunicatii).
Materiale promotionale. In cazul in care avem fonduri suficiente, vom folosi o parte pentru a acoperi costurile cu materiale promotionale care ne ajuta in proiectele noastre.

Cum faceti o donatie

Cel mai simplu este sa faceti un transfer bancar din contul personal folosind datele de mai jos. In contul de RON puteti transfera lei sau orice alta valuta. Folositi contul de EUR doar pentru transferuri in euro.

ASOCIATIA Aradul Civic
CIF: 38208697
Str. Tudor Vladimirescu 23, Arad, Arad
IBAN RON: RO 82 WBAN 0002 9607 8895 RO02
Detalii plata: donatie

Daca doriti sa faceti o donatie in numerar (cash) sau daca vreti sa faceti o donatie in natura (echipamente foto-video sau echipamente IT, de exemplu), luati legatura cu noi. De asemenea, puteti cere, inainte de a dona, o destinatie anume pentru fondurile transferate.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/aradulcivic/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373