STOP abuzurilor Jandarmeriei

08/01/2018Comunicate

Indiferent de felul în care alegem să protestăm, cu toții avem același drept, în calitate de cetățeni: ca instituțiile statului să își facă datoria în limitele legii și să se abțină de la orice abuzuri.

Astăzi, în fața sediului PSD, mai mulți protestatari care manifestau legal (potrivit art. 3 din Legea nr. 60/1991 a adunărilor publice, care exceptează protestele din exteriorul sediilor persoanelor juridice de la obligația declarării prealabile și a avizării) au fost ridicați cu brutalitate și abuziv de către jandarmi, cu toate că se legitimaseră și nu reprezentau pericol public. Condamnăm în termenii cei mai fermi această conduită a Jandarmeriei și solicităm conducerii acesteia să prezinte explicații și scuze publice și să îi sancționeze pe cei vinovați. În cazul în care refuză să facă acest lucru, solicităm public demisia Comandantului Jandarmeriei și a ministrului de Interne.

 

#activAG Pitești
Acțiunea Civică Galați

Alba Iulia Civică Rezistă

Asociația Aradul Civic

Asociația Civică ProFest

Asociația Culturală “Noul Horizont” în Valencia

Corupția Ucide

Cuza Vrea Dreptate Iași

Diaspora Franța solidară cu România

Evident Deva

Geeks for Democracy

Grupul civic #Insist

Grupul civic #Rezist

#REZISTENȚA

#Rezistența în Valencia

#Rezistăm și la Paris

#Rezist în Bacău

#Rezist Lyon

#Rezist Marseille

#Rezist Milano

#Rezist München

#Rezist Râmnicu Vâlcea

#Rezist Suceava

#Rezist TV

Ștafeta Steagului Uniunii Europene

România Vie

Umbrela Anti Corupție Cluj

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/aradulcivic/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373