Protest pe roți (ediția 2)

14/04/2017Acțiuni

Mai mulţi şoferi din Arad au protestat în trafic, faţă de Guvern, conducând maşinile cu 10 kilometri la oră în centrul oraşului. Oamenii au spus că au ales această acţiune, la care a participat și un biciclist, pentru că „lumea începe să se plictisească de un anumit tip de protest”.

Şoferii au circulat cu viteză pe Bulevardul Revoluţiei din centrul municipiului Arad, cerând demisia din Guvern şi Parlament a politicienilor care au probleme cu legea. Pe maşini au fost lipite afişe cu mesajele: „#Rezist pe roţi”, „We don’t beLIVIU DEMISIA”, „Corupţia ucide. Susţinem proclamaţia România 2017”, „Protest” Circulăm cu 10 km/h”, „Demisia! Circulăm cu 10 km/h” sau „NU CORUPŢIE DA JUSTIŢIE”.

„Protestul pe roţi” a fost inţiat de către Siegfried Mayer, unul dintre arădenii care participă la protestele care au loc în fiecare seară în centrul municipiului Arad.

Circulaţia a fost îngreunată pentru că semafoarele au fost puse pe intermitent sau au fost oprite. Protestul a fost autorizat până la ora 11:30.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/aradulcivic/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373