Lansare Contract România

22/05/2017Acțiuni

DECIDEM

Înființarea platformei CONTRACT ROMÂNIArețea națională de grupuri civice deschisă tuturor comunităților organizate formal sau informal care cred în libertatea individuală și care acționează în susținerea și spiritul democrației liberalestatului de drept și drepturilor omului.

Construim și deschidem această platformă pentru grupurile civice formale sau informale care doresc să reorienteze decizia publică și administrativă către cetățean, care susțin public și neechivoc libertățile și drepturile individuale, domnia legii și orientarea euroatlantică a României.

Am încheiat astăzi, 22 mai 2017, la București, prezentul protocol de colaborare care înființează platforma națională de grupuri civice CONTRACT ROMÂNIA.

Platforma este formată din parteneri egali, cu aceleași drepturi și obligații, și este deschisă tuturor grupurilor civice, formale sau informale, care împărtășesc valorile și obiectivele prezentului protocol de colaborare. Platforma este contractul dintre noi, membrii actuali și viitori ai rețelei, și, în același timp, contractul pentru România pe care îl propunem instituțiilor statului și clasei politice.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/aradulcivic/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373